KEMs fraktbetingelser


KEMs fraktkostnader
Vi sender varer med Schenker med mindre annet er avtalt. Schenker leverer på døren mellom 17.00- 21.00 til privatpersoner og mellom 08.00-16.00 til bedrifter. Det er derfor viktig at vi får oppgitt riktig telefonnummer og gateadresse. Schenker godtar ikke postboksadresse.

OBS!
Det påbeløper lagerleie på kr 69,- per 100 kg per påbegynt døgn dersom pakken ikke er avtalt utkjørt i løpet av 3 dager.
Dersom det er ønskelig kan du spesifisere annen transport ved bestilling, men dette vil koste ekstra. KEM leverer varer i hele Europa, og unntaksvis også utenfor Europa (men dette må forhåndsavtales pr. telefon).

Ekspedering av ordre
Normal frakttid er 2-4 dager avhengig av hvor du bor. Varer som er utsolgt vises i produktbildet, men kan ikke legges i handlekurven. Hvis noen varer er utsolgt må man angi om man ønsker en eller to leveranser. Kryss av for "delleveranse" i nettbutikken, men vær oppmerksom på at frakt vil påløpe per leveranse.

Gratis frakt
Gratis frakt gjelder kun ved kjøp i nettbutikken ved kjøp over kr 1000,- (etter eventuell rabatt) til destinasjoner i Norge.  Fri frakt gjelder så lenge forsendelsen er innenfor postens grenser ved ferdig pakket ordre.

Man må beregne innpakning som fort kan øke omkretsen av varene. Postens maksimumsmål for pakker er: høyde + omkrets = 360 cm.
 
Det er kr 99,- i frakt for alle bestillinger i nettbutikken under kr 1000,- så lenge forsendelsen er innenfor postens maksimumsmål til destinasjoner i Norge.