KEMs fraktbetingelser


KEMs fraktkostnader
Vi sender varer med Schenker med mindre annet er avtalt. Schenker leverer på døren mellom 17.00– 21.00 til privatpersoner og mellom 08.00–16.00 til bedrifter. Det er derfor viktig at vi får oppgitt riktig telefonnummer og gateadresse. Schenker godtar ikke postboksadresse.

OBS!
Det påbeløper lagerleie på kr 69,– per 100 kg per påbegynt døgn dersom pakken ikke er avtalt utkjørt i løpet av 3 dager.
Dersom det er ønskelig kan du spesifisere annen transport ved bestilling, men dette vil koste ekstra. KEM leverer varer i hele Europa, og unntaksvis også utenfor Europa (men dette må forhåndsavtales pr. telefon).

Ekspedering av ordre
Normal frakttid er 2–4 dager avhengig av hvor du bor. Varer som er utsolgt vises i produktbildet, men kan ikke legges i handlekurven.

Gratis frakt
Gratis frakt gjelder kun ved kjøp i nettbutikken ved kjøp over kr 1000,– (etter eventuell rabatt) til destinasjoner i Norge. Fri frakt gjelder så lenge forsendelsen er innenfor postens grenser ved ferdig pakket ordre.

Man må beregne innpakning som fort kan øke omkretsen av varene. Postens maksimumsmål for pakker er: høyde + omkrets = 360 cm.
 
Det er kr 99,– i frakt for alle bestillinger i nettbutikken under kr 1000,– så lenge forsendelsen er innenfor postens maksimumsmål til destinasjoner i Norge.