Ny kunde

Private, bedrifter og offentlige etater kan handle uten å registere seg først. Prisene som er oppgitt er uten rabatter og inklusive mva. Ved førstegangs handel opprettes konto med epostadresse som brukernavn og et passord som du velger selv.

Dersom du er andelshaver og allerede registrert som nettbutikk kunde, må du logge deg inn med brukernavn og passord for å få opp priser med dine rabatter.

Hvis du er andelshaver og handler for første gang i nettbutikken vår, vil du ikke få opp riktig prosentavslag, fordi vi ennå ikke har verifisert deg som andelshaver og ennå ikke registrert deg som nettbutikkkunde med din andelshaversrabatt (du vil selvfølgelig få korrekte priser og sluttbeløp på fakturaen). Vi oppdaterer kundeinformasjonen vår hver morgen, så neste gang du handler i nettbutikken vår, etter at du har logget deg inn, vil du få opp alle prisene med din prosentavslag.

Trykk KJØP på produktene du ønsker, så de kommer over i handlekurven. Derfra trykkes GÅ TIL KASSEN og du får valget om på opprette en ny konto. Du må så oppgi fakturaadresse, betalingsmåte og leveringsadresse før ordren sluttføres. Ordrebekreftelse sendes på epost.
Bedrifter som ønsker kreditt må oppgi organisasjonsnummeret under valget for betalingsmåte.
Offentlige etater gis 30 dager kreditt.