Viarco ArtGraf Nº1

ArtGraf Nº1 er en myk vannløselig grafittpasta som gir et hav av muligheter!

Her kan du forme grafittpastaen til et fast eller løst verktøy som skaper flere ulike tekniker på papiret! I tillegg er den vannløselig, noe som gir flere nyanser og effekter, et formbart verktøy som er lett og morsomt å jobbe med. Du vil aldri kjede deg med ArtGraf Nº1!

InkBrushIllus 2

INK BRUSH FRA SENNELIER

Sennelier har lansert Ink Brush som er egnet til illustrasjon og akvarellteknikker.

Ink Brush er designet av Yves-Marie Salanson, Artistisk leder hos Sennelier, og er et av Senneliers nye innovative produkter. Den syntetiske busten har flere av de gode egenskapene til en akvarellpensel, flytende farge påføres jevnt og presist. Busten er pointed som gir både fine og brede linjer (opp til 10 mm) hvor fargemengden varierer etter presset av tuppen mot papiret.

Ink Brush kommer i 36 fargetoner, 24 farger er de samme som «La Petite Aquarelle» og 12 er iriserende. Fargene er vannløselige og fremstilt med ekte pigmenter som gir gode resultater.

Canson® XL® Sand Grain

Canson® XL® Sand Grain papir er egnet til tørre teknikker som blyanter, pasteller og kull. Blokkene inneholder 40 ark hvor papiret er 160 gram og syrefritt. Papiret har en lettkornet sandaktig tekstur som gir gode fargeeffekter.

CAnson XL Sand Grain

DaVinci Chuneo Oljepensel

Kinesisk Chungking bristle har blitt høyt verdsatt i lang tid, men de siste tiårene har de blitt sjeldnere og mer kostbare. Derfor har DaVinci utviklet en syntetisk bust av høy kvalitet som er tilnærmet lik.

Chuneo penslene er egnet til tykkere olje- og akrylfarger og også påføring på grovere overflater. Busten overbeviser med sterke og fleksible fibre som opprettholder formen også etter intensiv bruk. De syntetiske fibrene er også enklere å rengjøre enn naturlige fibre.

Nyheter