COVID-19


 

Tiltak hos KEM i forbindelse med koronaviruset

 

Våre midlertidige åpningstider er:
Mandag til fredag: 12-18
Lørdag: 10-16

 

 

For å unngå smittefare har vi innført restriksjoner i butikken:

- Maks 3 personer i butikken av gangen.

- Alle kunder skal ta på engangshansker og kaste disse ved endt butikkbesøk.

- Alle kunder skal holde minst en meters avstand til hverandre og butikkansatte, dette gjelder også de som står utenfor i kø for å slippe inn.

- Det bes om effektiv handling og at man ikke tar på varer man ikke skal handle.

 

Vi kommer tilbake med eventuell ny informasjon etter påske!

 

Gleder oss til å se nye og gamle kunder igjen i en utfordrende periode og ber om forståelse for de tiltak vi gjør for å holde KEM i gang!

 

Korona-pandemien har rammet Europa og Norge, og det er usikkert hvordan videre omfang og utvikling vil påvirke oss og våre leverandører. Som en del av den nasjonale dugnaden gjør vi også tiltak. KEM bestemte seg for å stenge butikken fra og med fredag 13. mars for å minimere smitterisikoen til både kunder og ansatte. Vi åpner nå butikken. men med restriksjoner for å unngå smittespredning blant både kunder og ansatte. 

 

Nettbutikken vil holde ÅPENT som vanlig og vareleveringer vil gå som normalt. Vi leverer hovedsakelig med Bring og Schenker, og vi kan også levere med budbil hvis det er behov for det. 

 

Les mer om Bring sine tiltak under koronakrisen her: https://www.bring.no/kundeservice/koronavirus-og-pandemi-posten-og-bring-folger-koronasituasjonen-og-gjor-alt-vi-kan-for-a-opprettholde-vare-leveranser 

Les mer om Schenker sine tiltak her: https://www.dbschenker.com/de-en/meta/customer-information

   

For å ivareta helsen til ansatte følger vi nå strenge protokoller for å minimere risikoen, vi har innført hjemmekontor der det er mulig, og har nå strenge protokoller for å unngå smitte blant de ansatte som har nødt til å håndtere bestillinger, logistikk, pakking og frakt. 

 

Vi fortsetter å ha løpende oppdateringer på www.kem.no, Facebook og Instagram. 

 

Vi håper alle viser forståelse i denne unike situasjonen! 

 

Mvh

 

Grethe Fernandes da Silva 

Daglig leder 

 

- KEM -