KEMs fraktbetingelser


KEMs fraktkostnader
Vi sender varer med Schenker med mindre annet er avtalt. Schenker leverer på døren mellom 17.00– 21.00 (med unntak med noen få postnr.) til privatpersoner og mellom 08.00–16.00 til bedrifter. Det er derfor viktig at vi får oppgitt riktig telefonnummer og gateadresse. Schenker godtar ikke postboksadresse.

OBS!
Det påbeløper lagerleie på kr 69,– per 100 kg per påbegynt døgn dersom pakken ikke er avtalt utkjørt i løpet av 3 dager.
Dersom det er ønskelig kan du spesifisere annen transport ved bestilling, men dette vil koste ekstra. KEM leverer varer i hele Europa, og unntaksvis også utenfor Europa (men dette må forhåndsavtales pr. telefon).

Ekspedering av ordre
Normal frakttid er 2–4 dager avhengig av hvor du bor. Varer som er utsolgt vises i produktbildet, men kan ikke legges i handlekurven.

Gratis frakt
Gratis frakt gjelder kun ved kjøp i nettbutikken ved kjøp over kr 1500,– (etter eventuell rabatt) til destinasjoner i Norge. Fri frakt gjelder så lenge forsendelsen er innenfor postens grenser ved ferdig pakket ordre.

Vi dekker frakt opp til kr. 1000,-. Fraktkostnader som overstiger dette beløpet vil bli etterfakturert. 

Det er kr 149,– i frakt for alle bestillinger i nettbutikken under kr 1500,– så lenge forsendelsen er innenfor postens maksimumsmål til destinasjoner i Norge.