Andelshaver hos KEM

KEM har over 7000 andelshavere fra hele landet. Et flertall av disse er profesjonelle kunstnere, men det finnes skoler, bedrifter, elever og andre blant våre kunder. KEM har siden starten hatt som formål om å skaffe den enkelte andelshaver kvalitetsmateriell til lavest mulig pris.

Alle som ønsker kan kjøpe en andel i Kunstnernes Eget Matrialutsalg, som andelshaver får du 15% eller 20% rabatt på de fleste varer og rabattavtalen varer livet ut.

Det er kun privatpersoner som kan kjøpe en andel, andelen er personlig og kan ikke overdras til andre.

Bli andelshaver Gi en andel i gave Oppgradere andel

Andre kundeforhold

Skoler

Skoler kan registrere seg som skolekunde hos oss. Som offentlig godkjent skole får man 20% rabatt på de fleste varer. Skoler får 30 dager kreditt og fakturering via EHF. 

Bli skolekunde

Studenter

Som student får du 10% rabatt hos oss. Registrer en konto og send inn ditt studentbevis så sender vi deg en rabattkode som du kan bruke når du handler på nett.

Bli studentkunde

Bedrifter

Bedrifter kan registrere seg som bedriftskunde hos oss. Som bedriftskunde (med gyldig organisasjonsnummer) får man 10% rabatt på de fleste varer, og anledning til å velge faktura med 15 dager kreditt. 

Bli bedriftskunde

Kurs

Er du kursholder innenfor kunstfag? Fyll inn dette skjemaet og få en rabattkode som deltakere kan benytte til et kjøp i nettbutikken vår. Kursdeltakere får 10% rabatt hos oss. 

 

REgistrer Kurs