Georgian water mixable oil

– vannløselig oljemaling –

Disse oljefargene har et høyt innhold av pigment, er lysekte og har en myk smøraktig konsistens som er enkel å jobbe med.

Som et alternativ til tradisjonelle oljer, kan vannløselige oljefarger tynnes, blandes og vaskes med vann istedenfor løsemidler, og er derfor ideelt for bruk innendørs.

Vannløselig oljemaling

Tradisjonelle oljefarger er hydrofobe, så de vil ikke blande seg med vann. Dette betyr at du må bruke et løsemiddel (f. eks. terpentin) for å tynne ut malingen din.

Vannløselig oljemaling refereres også til som «vannblandbar» olje. Det er en oljebasert maling som inneholder pigmenter og bindemiddel (f.eks. linolje). Den skiller seg fra vanlig oljemaling fordi den også inneholder et emulgerende tilsetningsstoff. Dette tilsetningsstoffet tillater at oljebindemiddelet og pigmentet binder seg til vann. De små partiklene av olje og pigment vil bli jevnt spredt i vann når det blandes.

Georgian Water Mixable Oil vannløselige oljefarger tilbyr høyt innhold av pigmenter, fargene  er lysekte og har en god holdbarhet. Malingens viskositet og jevne tekstur rett ut av tuben gjenspeiler tradisjonelle oljefarger, og kan brukes til impasto-teknikker eller tynnes ut med vann for å skape lasering.

Vi er 50 år, du får 50% settet med 6 farger i 20 ml tuber

Siden vi feirer vårt 50-årsjubileum, er vi heldige nok til å motta generøse tilbud som gaver fra våre leverandører! I februar får du 50% på settet med 6 vannløselige oljefarger – som kan brukes helt uten løsemidler! Ideelt for de som er nysgjerrige på vannløselig oljemaling og ønsker å utforske dette mediumet som kan fortynnes, blandes og vaskes av med vanlig vann.

Se tilbud

Medier

Med medier til vannløselig oljemaling kan du påvirke konsistens, tørketid o.l. Det ene mediet gjør ogå tradisjonell oljemaling vannløselig.

Se Georgian WMO medier

Se video

fra Daler-Rowney som demostrerer Georgian Water Mixable Oil