Kjøp biletter

Arrangementet starter om

 
 

Har du spørsmål om kunstmaterialer? Dette er din sjanse til å få svar fra ledende eksperter på området!

Våre foredragsholdere og leverandører er klare til å dele sin ekspertise og veilede deg gjennom valg av materialer og teknikker.

Living in a Material WORLD

Arrangementstidspunkt: 11:00 – 16.00

Dørene åpner: 10.00

Servering: Foccacia, frukt, kaffe, te og vann

Aldersgrense: 16 år

Pris: 599,-

En konferanse som setter fokus på kunstmaterialer for å styrke kunstnerisk utvikling og praksis. Gjennom en dag fylt med inspirerende foredrag, underholdning, produktdemonstrasjoner og stands hvor deltakerne kan møte flere av våre leverandører, gir vi deg en enestående mulighet til å utforske og lære mer om kunstens materialverden.

Våre foredragsholdere og leverandører er klare til å dele sin ekspertise og veilede deg gjennom valg av materialer og teknikker.

Deltakerne vil også få et innblikk i de nyeste trendene og innovasjonene innen kunstmaterialer, samt lære om materialbruk innen flere teknikker som grafikk, olje, akryl, pigmenter og mer. Tilegn deg ny kunnskap og oppdag hvordan du kan utnytte materialenes potensiale til å forbedre dine egne kunstneriske prosjekter. Denne konferansen er en uunnværlig ressurs for enhver kunstner som ønsker å utvide sin kunnskap og forbedre sin praksis.

Konferansen vil gi en unik mulighet til å utvide din kunnskap, utforske nye teknikker og få inspirasjon til å ta kunstnerisk praksis til neste nivå. Enten du er en etablert kunstner, en kunststudent eller bare interessert i kunst, er «Living in a Material World: Insights for Artists» en uunnværlig begivenhet for alle som ønsker å utforske nye og gamle materialer og teknikker innen billedkunst.

Pris: 599,-

*Kun et begrenset antall billetter

Kjøp billetter til konferanse

Glimpses of gold

Arrangementstidspunkt: 18:00

Varighet: Hele kvelden

Servering: Middag (buffet/tapas)

Aldersgrense: 20 år

Pris: 699,-

Bli med oss på en minneverdig kveld når vi feirer KEM’s 50-årsjubileum under arrangementet «Glimpses of Gold». Dette eksklusive arrangementet vil være en feiring av våre fem tiår med dedikasjon til kunstmaterialer.

Det er også en hyllest til både gamle og nye andelshavere som utgjør selve fundamentet til KEM, samt til kunstnerne som grunnla KEM i 1974 og alle kundene som har støttet oss og gjør det mulig for oss å fortsette i de kommende 50 årene.

Vi inviterer andelshavere, leverandører og alle med interesse for kunst til en minneverdig kveld! Det blir servert velkomstdrink, god mat og uforglemmelig underholdning med musikalske innslag.

Dette er en perfekt anledning til å mingle og nettverke med kolleger og bransjeeksperter, og dele gleden over vårt felles engasjement for kunst og kreativitet. Ikke gå glipp av denne sjeldne muligheten til å være en del av en feiring som markerer fem tiår med dedikasjon til kunstnerisk utvikling.

Pris: 699,-

*Kun et begrenset antall billetter

Kjøp billetter til AfterParty

Vil du delta på begge deler? Pris: 1199,-

*Kun et begrenset antall billetter

Kjøp billetter til begge deler

Hvem kommer?

Bli bedre kjent med både tradisjonelle og innovative merker innen kunstmaterialer, både på scenen og på stands, som blant annet Old Holland, Cranfield (Caligo), Lascaux, Kremer, da Vinci, Hahnemühle, Viarco, Permaset, Canson, Clairefontaine og mange flere.

Lascaux

Machteld Aardse

Old Holland

Edward de Beer

Cranfield

Michael Crane

Permaset

David Stuart and Sander Bouman

da Vinci

Hermann Meyer

Viarco

Brand

Kremer Pigmente

David Kremer

Bent Erik Myrvoll

David Stuart and Sander Bouman

Staedtler

Tegning

Hahnemühle

Papir

Clairefontaine

Papir

FILA

Canson, Arches, Daler-Rowney og mer